Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Βασιλική Μιλλούση, η οποία – μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και την μικρή κορούλα τους – διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Η γνωστή αθλήτρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να συνεχίσει να εξασκείται καθημερινά.

Έτσι, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο instagram ένα βίντεο με την ίδια να προπονείται πάνω στη δοκό με φουσκωμένη κοιλίτσα. Σημειώνεται πως το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη κόρη του τον Νοέμβριο, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους, ενώ μόλις λίγους μήνες αργότερα έμαθαν το ευχάριστο νέο. Η πρώτη τους κορούλα ονομάζεται Σοφία, ενώ και το δεύτερο παιδί τους είναι και πάλι κοριτσάκι.

Τον Ιούλιο το ζευγάρι με θέα ένα όμορφο τοπίο στην Τήνο ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Στη φωτογραφία ο Ολυμπιονίκης φιλά την κοιλιά της Βασιλικής Μιλλούση, η οποία κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα τους. Την ίδια φωτογραφία πόσταρε στο Instagram και η ελληνίδα αθλήτρια. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε επιλέξει να ανακοινώσει την πρώτη εγκυμοσύνη της Βασιλικής με παρόμοιο τρόπο.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 είχαν δημοσιεύσει φωτογραφία όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας φιλούσε την κοιλιά της Βασιλικής Μιλλούση ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη. Τότε, όπως και τώρα τα σχόλια «έπεφταν βροχή».

Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση του αλλά και για την γνωριμία του, τη φιλία που έγινε έρωτας, το μωρό και φυσικά τις δύσκολες στιγμές όταν κάνεις πρωταθλητισμό. «Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», έχει πει ο Λευτέρης Πετρούνιας για να συνεχίσει η Βασιλική: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη».

Το καλοκαίρι ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνεται να παίζει με τη μικρή κορούλα του. Στη φωτογραφία στο Instagram, τον βλέπουμε να παίζει με την κόρη του στην άμμο και να «λιώνει» από ευτυχία: «Οι πρώτες μας κατασκευές στην άμμο! Πότε ήταν η τελευταία σας φορά που παίξατε στην άμμο? Καλό Μήνα σε όλους», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις