Τα δύο παιδιά της γνωστής μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου, Φώφης Παπανδρικοπούλου, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο πριν από λίγες μέρες. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης, μέσα από το λογαριασμό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Η Carol και ο αδελφός της Δημήτρης έχασαν την ζωή τους, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Αμαλιάδα, λίγα μέτρα από το σπίτι τους.

Η κόρη της Φώφης Παπανδρικοπούλου, Carole Croella εργάστηκε κατά τη διάρκεια μίας μακράς διαδρομής, σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν τη βελτίωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και στην υποστήριξη των δημιουργών για τα πνευματικά τους δικαιώματα. Η Carol ήταν μόνιμη κάτοικος Ελβετίας και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον ΟΗΕ, ενώ ο Δημήτρης ήταν φωτογράφος στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το TLIFE  ο Κώστας Φέρρης είχε συναντήσει την κόρη της γνωστής μακιγιέζ, όταν εκείνη είχε έρθει από το εξωτερικό, ως εκπρόσωπος των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και μετά ξεναγήθηκε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη στο διάσημο στέκι των κινηματογραφιστών, το οποίο, βρίσκεται στην πλατεία Κάνιγγος.

Στη φωτογραφία η αδικοχαμένη κόρη της γνωστής μακιγιέζ, Carole Croella.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Φέρρη:

«ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Η Carole Croella, κόρη της παλιάς μας φίλης και μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου Φώφης Παπανδρικοπούλου, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με τον αδελφό της, στην Ελλάδα. Από τα Ελληνικά μέσα, φυσικά, δεν μάθαμε τίποτα. Την Carole μάλιστα, την είχαμε υποδεχτεί με μεγάλη τρυφερότητα στην πάλαι ποτέ Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, ως εκπρόσωπο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και μετά την ξεναγήσαμε στο διάσημο στέκι των κινηματογραφιστών, το γνωστό Χόλλυγουντ της πλατείας Κάνιγγος, Ακαδημίας 96, όπου και βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση με την μητέρα της. Δεν γνωρίζω που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη μας Φώφη Croella.»

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, κοντά σε ένα γεφύρι που απείχε από το σπίτι τους περίπου 300 μέτρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα δύο αδέλφια που ήταν στο όχημα να χάσουν τη ζωή τους, όπως επίσης και ο αγαπημένος τους σκύλος που ήταν μαζί τους.

Η Carol Croella και ο αδελφός της Δημήτρης ήταν τα δύο παιδιά από το γάμο της με τον Μαξέλ Κροελλά, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα μιας γαλλικής ταινίας στην Ελλάδα.