Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εστία» η αναγγελία του γάμου της γνωστής τραγουδίστριας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του γοητευτικού δικηγόρου, Σπύρου Δημητρίου. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, ωστόσο η αναγγελία του γάμου του δείχνει πως οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με την αναγγελία ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για το πότε θα τελεστεί το μυστήριο: «Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου.

Ο Σπύρος Δημητρίου που μάγεψε την όμορφη Ελεωνόρα

Ο άνθρωπος που φαίνεται να έχει μαγέψει την ταλαντούχα Ελεωνόρα είναι ο δικηγόρος-ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου που διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στα Κουφονήσια και μπορεί η Ελεωνόρα να μην ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, μαζί με τον αγαπημένο της, ωστόσο οι φωτογραφίες μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένη είναι…

Ο Σπύρος Δημητρίου