Σάλος έχει προκληθεί με το μεταμεσονύκτιο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο σπίτι του Big Brother, καθώς χιλιάδες χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ ζητούν την άμεση αποπομπή του. Η αιτία για τις αντιδράσεις δόθηκε εξαιτίας ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και στο οποίο ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες στα δίδυμα αδέρφια. Συγκεκριμένα σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Αυτή τη στιγμή στην κορυφή του Ελληνικού Twitter βρίσκεται το Hashatag #cancelbigbrother (Cancel big brother, δηλαδή ακυρώστε το Big Brother, σταματήστε το). Ενώ έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που ειπώθηκε η επίμαχη φράση, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το κανάλι. Δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση ούτε φαίνεται να έχει κάνει κάτι μέσα στο σπίτι αφού όλοι οι παίκτες παραμένουν σε αυτό (όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από το live streaming) χωρίς να λένε κάτι για το συμβάν.

Δείτε μερικές από τις ουκ ολίγες αντιδράσεις 

Ποιος είναι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Ο παίκτης του Big Brother είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. “Είναι άνδρας κυνηγός”, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν είναι η πρώτη φορά αυτές τις πρώτες μέρες που το ριάλιτι βρίσκεται στον αέρα που έχει μιλήσει με απαξιωτικές οι σεξιστικες φρασεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις