Το Greece’s Next Top Model έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ένας από τους διαγωνιζόμενους έχει ήδη ξεχωρίσει. Τα αγόρια που φέτος συρρέουν για να διαγωνιστούν στο reality μοντέλων του Star, είναι άλλωστε εκείνα που φαίνεται να προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Κυρίως σε ό,τι αφορά στον σχολιασμό του GNTM 3 στα social media.

Ένας από αυτούς που ήδη συζητιέται είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος με καταγωγή από τη Ρωσία και την Αφρική πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» από τους κριτές.

Ο Γιώργος Καράβας αναφερόμενος στην εμφάνιση του Ηρακλή, δήλωσε με έμφαση πως «η μίξη είναι καταπληκτική», προσθέτοντας πως αυτό που βλέπει μπροστά του τού αρέσει πάρα πολύ.

Αρχικά ο Ηρακλής  εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνιση του. Χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά αναφώνησε με το που τον είδε: «Αυτό είναι περπάτημα»

Στη συνέχεια τους συγκίνησε με την ιστορία του. Όπως αποκάλυψε στους κριτές, το όνομά του είναι Ιμπραχίμ, ωστόσο, επέλεξε να το αλλάξει λόγω bullying.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής της audition του Ηρακλή στην τηλεόραση του Star, ξεκίνησε το «παραλήρημα» στα social media! Το Twitter βρήκε ήδη τον νικητή του GNTM 3, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός του 20χρονου στο Instagram έφτασε τους 80.000 followers μέσα σε μισή μέρα.

Δείτε φωτογραφίες του