Θερμή υποδοχή από τους χρήστες των social media για τη σειρά «Αγγελική». Στην πρεμιέρα της, αναδείχθηκε σε πρώτο θέμα συζήτησης (trending topic), ενώ έπιασε κορυφή και στην αναζήτηση του Google στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον των χρηστών κινήθηκε γύρω από την πλοκή και το δυνατό cast που σχολιάστηκε θετικά με πολλά ευρηματικά σχόλια.

Το ενδιαφέρον διατηρείται αμείωτο και στο αποψινό, τρίτο επεισόδιο. Ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Άργο, βαριά άρρωστο και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και αποφασίζει να πάει η ίδια εκεί με τη συνοδεία της Αγγελικής.

Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της. Ο Μιχάλης, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την Κατερίνα από αυτούς, της προτείνει να φύγουν απ’ το σπίτι και να ζήσουν μαζί. Ο Στέφανος και η Τζένη συγκρούονται πάλι λόγω της Δανάης. Η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άντρα της ενώ, παράλληλα, της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο θα συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη.

Η σειρά ανήκει στο δίδυμο Παναγιώτη Ιωσηφέλη (σενάριο) και Στέφανου Μπλάτσου (σκηνοθεσία), που είχαν βάλει την υπογραφή τους και στη σειρά «Έρωτας Μετά», η οποία είχε ιδιαίτερη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν, ενώ η περίληψη της «Αγγελικής» έχει ως εξής:

«Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα ανατρέπονται».

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Alpha στις 21:00, ενώ περιλαμβάνει ένα αξιόλογο καστ με πρωταγωνιστές τους: Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργο Χρυσοστόμου, Ιωάννη Παπαζήση, Μαίρη Μηνά, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Πάνο Βλάχο, Νάντια Μπουλέ, Αλέξανδρο Πέρρο και Δήμητρα Σιγάλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις