Με αφορμή τις ερωτήσεις στο δωμάτιο επικοινωνίας, σχετικά με την συμβίωσή του με τους άλλους παίκτες, ο Θέμης ξέσπασε μιλώντας για την στάση που έχουν κάποιοι από αυτούς και προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής σχετικά με την οικογένειά του. Μίλησε για την απόρριψη που βίωσε όταν ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια, δε μου λείπει τώρα που μπήκα στο Big Brother. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ γιατί η οικογένεια δυστυχώς δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο, με τίποτα».

Συνέχισε σχολιάζοντας πως μέσα από την απόρριψη του κόσμο έμαθε να αγαπά τον εαυτό του: «Είναι κάτι πολύ άσχημο. Νιώθεις απλά μέσα σου ένα κενό, σαν να μην σε αγαπάει ποτέ πραγματικά κανείς και ότι πρέπει συνέχεια να είσαι απέναντι σε πάρα πολύ κόσμο, όπου πολύς σε αγαπάει αλλά πολύς κιόλας δε σε καταλαβαίνει, σε μισεί, σε βρίζει. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα, να σε βρίζουν, να λένε “είσαι μια που…α”, “είσαι ανώμαλος γιατί βάφεσαι” και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία έχω ακούσει γενικά στη ζωή μου και δεν έχεις στήριξη κιόλας από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου μήπως εγώ είμαι το λάθος, μήπως κάνω κάτι λάθος; Πολλά πράγματα μήπως. Αλλά κατάφερα να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων, είτε αυτοί είναι οι γονείς μου είτε είναι άσχετοι. Έχω μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου, να στηρίζω εγώ προσωπικά τον εαυτό μου και εύχομαι να το κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου γιατί είναι πολύ όμορφο να στηρίζομαι στα πόδια μου και ο κάθε άνθρωπος να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις».

Δεν δίστασε να σχολιάσει τι τον πλήγωσε από την συμπεριφορά των γονιών του: «Όταν είμαι το παιδί σου, πρέπει να αγαπάς το παιδί σου ακριβώς έτσι όπως είναι, πάντα. Είναι το παιδί σου, το έφτιαξες, εσύ το δημιούργησες, του έμαθες τόσα πολλά πράγματα και ξαφνικά του γυρνάς την πλάτη επειδή του αρέσει το μακιγιάζ και είναι γκέι; Είναι πολύ άσχημο. Ελπίζω μέσα από εδώ πέρα να το δουν άτομα και να δουν ότι αφού μπόρεσα και το έκανα εγώ και το ξεπέρασα, μπορούν και αυτοί», ενώ έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς του λέγοντας πως: «Θα ήθελα να πω στους γονείς μου ότι παρόλο που έχω πληγωθεί πολύ ξέρω ότι με αγαπάνε και ότι τους αγαπάω κι εγώ κι ελπίζω πραγματικά, όταν βγω από εδώ μέσα, να μην είναι η τελευταία φορά που τους ξαναβλέπω γιατί είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις