Η γνωστή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου δεν συνέχισε την εκπομπή της στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ και όλα έδειχναν ότι για φέτος είχε επιλέξει να μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες η Τατιάνα είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη με μια εκπομπή που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN με την Σίσσυ Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega, με την εκπομπή της να αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα πιο ανάλαφρο ενημερωτικό πρόγραμμα, ενώ μάλιστα αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η ώρα η οποία θα βγαίνει στον αέρα η εκπομπή, αφού για πρώτη φορά θα δούμε την Τατιάνα Στεφανίδου στη ζώνη 08.00-10.00.

Γιατί έφυγε από το ΣΚΑΙ

Ο λόγος που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της και τελικά αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου είναι ότι θέλησε η εκπομπή της να είναι καθημερινή και όχι δύο μέρες το σαββατοκύριακο!

Ωστόσο, το κανάλι δεν συμφώνησε με κάτι τέτοιο και τελικά η συνεργασία τους λήγει κάπως άδοξα. Και το οριστικό αντίο στον σταθμό η διάσημη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Τατιάνα Σταφανίδου αυτό δηλαδή της οριστικής αποχώρησης από τον σταθμό του Φαλήρου, το έστειλε μέσω δημοσιευμάτων στα sites ιδιοκτησίας δικής της και του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το «διαζύγιο»

Το κανάλι του Φαλήρου, με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας τους, ευχαριστώντας την για όσα προσέφερε. «Ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει την άψογη διετή συνεργασία του με την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου. Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις εκπομπές «Μαζί σου» και «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», παρουσίασε θέματα επικαιρότητας, αποκαλυπτικές έρευνες και δυνατές προσωπικές ιστορίες, προσέγγισε όλα τα θέματα με ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο και φώτισε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια»