Από την όμορφη Ρώμη εμφανίστηκε στο «Έλα Χαμογέλα» ο Στέφανο Σαρτίνι, έτοιμος να σχολιάσει την τηλεοπτική αρένα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. Έχοντας δουλέψει ως σκηνοθέτης του Fame Story 2, 3 και 4 δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να το αναλάβει ξανά σε πιθανό comeback του φορμάτ. Η πολυμορφία της ελληνικής τηλεόρασης είναι κάτι του αρέσει καθώς θεωρεί θετική εξέλιξη την ύπαρξη νέων προσώπων στον «στίβο» της οθόνης.

Ωστόσο, την ίδια άποψη δεν θεωρεί και για την επάνοδο των ριάλιτι. Ο ίδιος δεν τα παρακολουθεί παρά μόνο για τις ανάγκες της δουλειάς του και μάλιστα δεν διστάζει να τα χαρακτηρίσει trash. «Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, δεν μου αρέσει το trash. Μου αρέσουν τα show με ποιότητα». Στο τέλος, μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Σε πιθανή αναβίωση του θρυλικού Ciao εκείνη θα ήταν που θα προσέγγιζε για την παρουσίαση ενώ όσον αφορά την πρόσφατη αποχώρησή της δήλωσε:

«Πιστεύω είναι καλό που σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει ένα κενό στο κοινό. Τότε ο κόσμος θα τη θέλει πιο πολύ. Χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, λαμπερό comeback μαζί μου», δήλωσε με χαμόγελο όλο νόημα ο Ιταλός σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις