Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στην εκπομπή της, ”Καλύτερα δε γίνεται”, μια σπουδαία ηθοποιό, πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha ”Aγγελική”. Ο λόγος για την ταλαντούχα Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία έχει γράψει χρυσή ιστορία στο χώρο, με σπουδαίες ερμηνείες στο θέατρο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ πολλών, για τα ”όχι” που χρειάστηκε να πει στην πορεία της καριέρας της, αλλά και συνεργασίες που δεν την ικανοποίησαν.

Για τις φορές που χρειάστηκε να αρνηθεί κάποια πρόταση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λες μερικά όχι που μπορεί να κοστίζουν στον λογαριασμό σου στην τράπεζα αλλά τα λές. Για να είμαι καλά εγώ είπα αρκετές φορές “όχι”. Κάποιες φορές που μπερδεύτηκε το ένστικτό και είπα “ναι” υπήρχε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Ευτυχώς, που στη δουλειά μας υπάρχει η ημερομηνία λήξης. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα μιλάω περισσότερο για το θέατρο. Στην τηλεόραση ήμουν τυχερή, οι σειρές πήγαν πολύ καλά και έχω τα καλύτερα να θυμάμαι».

Λίγο αργότερα, μίλησε για την σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, εξομολογούμενη την άριστη σχέση τους, συγκινώντας με τα λόγια της την παρουσιάστρια, η οποία και προσπάθησε διακριτικά να αλλάξει θέμα: «Ερχόταν στα γυρίσματα και γίναμε φίλοι. Δεν ξεχνάω τα τηλεφωνήματα, που μιλούσαμε πολλές ώρες. Κατάλαβα ότι επικοινωνούσαμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Μου κόστισε που τον έχασα σαν φίλο πολύ γρήγορα», ενώ πρόσθεσε αμέσως μετά: «Δεν ήταν τυχαίος άνθρωπος, ήταν μοναδικός».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού γνώρισε τον Φρέντυ Γερμανό στη σειρά ”Εκτέλεση” του 1993, στην οποία και ο ίδιος υπέγραφε σενάριο. Διαπίστωσαν αμέσως τη χημεία που υπήρχε μεταξύ τους, επικοινωνούσαν σε βάθος και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία, ενώ, όπως αναφέρει και εκείνη, ο χαμός του ήταν μεγάλο πλήγμα.

Ποια είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι γεννημένη το 1958, απόφοιτη της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ακόμη, ήταν καθηγήτρια στο Εθνικό Θέατρο για 8 χρόνια. Δίδαξε σε αρκετές δραματικές σχολές, μεταξύ των οποίων και η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και σκηνοθέτες.