Στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, το γάμο της και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, για τις επιτυχίες και για τις μεγάλες συνεργασίες της. Σημείωσε πως η πρώτη της τραυματική εμπειρία ήταν το διαζύγιο των γονιών της. Ωστόσο, χάρη στην ωριμότητά τους και τις άψογες σχέσεις που κράτησαν δεν χρειάστηκε ποτέ να νιώσει την απώλεια κανενός αφού τη μεγάλωσαν μέσα σε πολλή αγάπη.

«Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε» ανέφερε. Μάλιστα, η εκπομπή της είχε ετοιμάσει και μία έκπληξη. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή μίλησε η μητέρα της γνωστής ερμηνεύτριας η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν προσπαθούσες να βοηθήσεις τη Νατάσα, που ήταν πολύ μικρούλα, το πρώτο που έλεγε ήταν… μόνη μου! Έδειξε ότι θέλει να κάνει πράγματα μόνης της και τολμούσε να τα κάνει».

«Έτσι ήταν πέντε χρονών, έτσι ήταν δεκαπέντε, έτσι ήταν εικοσιπέντε, έτσι είναι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» τόνισε, με υπερηφάνεια για την κόρη του, ο πατέρας της Νατάσας Μποφίλιου. «Αυτό είναι μπράβο της και μαγκιά της! Μετά από κάθε συναυλία, η Νατάσα είναι ένα ράκος ψυχικό. Έχει δώσει και την τελευταία ικμάδα της δύναμης της».

Σε ερώτηση αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας όπως πολλοί συνάδελφοί της, η ίδια απάντησε αρνητικά: «Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα».

Η εκπομπή πρόβαλε ένα στιγμιότυπο από την ανατρεπτική τελετή του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη που έλαβε χώρα στην ταράτσα του Φοίβου ενώ ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Μια ερώτηση που μάλλον την έφερε σε δύσκολη θέση.

Αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις