Επεισόδια γεμάτα ανατροπές και…σκληρές σκηνές θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, με επίκεντρο την Ελένη και τις εφιαλτικές στιγμές που ζει στις φυλακές. Ο Μάνος Βόσκαρης, διευθυντής των φυλακών, παρουσιάζει…περίεργες επιθυμίες για την Ελένη, απόρροια του οποίου θα είναι η βιαιότητα προς το πρόσωπό της.


Ο Βόσκαρης, μαθαίνει πως η Ελένη έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της, με αφορμή μια έντονη αδιαθεσία. Αφού τον καταβάλλει η έκπληξη και ο πανικός, αποφασίζει να ”ξεφορτωθεί” το πρόβλημα της Ελένης, χωρίς να αφήσει περιθώρια στην ίδια να αντιδράσει ή να πράξει όπως εκείνη επιθυμεί. Ο Γκούμας θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του, ο οποίος αισθάνεται τύψεις και σκοπεύει να μιλήσει στην Ελένη για ό, τι γνωρίζει πως συμβαίνει εν αγνοία της. Ο Λάμπρος την επισκέπτεται τις επόμενες μέρες, αντιλαμβάνεται πως κάτι της συμβαίνει και ρωτά επίμονα, αλλά η Ελένη συνεχίζει να του λέει ψέματα για να τον προστατεύσει.

Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη πως είναι έγκυος, προσπαθώντας, μάλιστα, να την πείσει να κρατήσει το μωρό, χρησιμοποιώντας το και ως απόδειξη για το τι έζησε από τον Βόσκαρη. Ο Γκούμας προθυμοποιείται να τη βοηθήσει και της προτείνει μια λύσει για να τα καταφέρει. Η Ελένη, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα: να κρατήσει το παιδί για να γλιτώσει ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να προχωρήσει σε έκτρωση;

Παρά το γεγονός πως σε πρώτο χρόνο καταφέρνει να αποφύγει την έκτρωση, ο Βόσκαρης ετοιμάζει ένα ακόμα πιο ύπουλο σχέδιο. Με βίαιο τρόπο, καταφέρνει να κάνει την Ελένη να αποβάλλει. Η ίδια, μόλις αντιλαμβάνεται πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την πράξη του και προσπαθεί να συνέλθει, χωρίς, ωστόσο, τίποτα να έχει τελειώσει.

Στις φυλακές καταφθάνει και ο επιθεωρητής Καρέλης προκειμένου να εξετάσει την Ελένη, και εκείνη σκέφτεται να του μιλήσει για όσα έζησε, ενώ είναι αποφασισμένη να παλέψει για την μεταφορά της σε άλλες φυλακές, με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις