Το πρωί της Πέμπτης 15/10, ο ηθοποιός που υποδύεται τον δικαστή που καταδίκασε την Ελένη Σταμίρη σε φυλάκιση, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ”Love it” και μίλησε ανοιχτά για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως: «Έρχεται η θεία Δίκη για τον Δούκα Σεβαστό».

Για την Ελένη και την παραμονή της στις φυλακές αποκάλυψε πως:

«Η Ελένη θα μείνει στη φυλακή αρκετό καιρό, αλλά θα βγει. Θα υπάρξει κάτι με τον διευθυντή των φυλακών, στα… έξι χρόνια μετά θα έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, πολλές διαφορετικές εναλλαγές. Η Δρόσω θα πάει στην Τρούμπα, όπως όλοι βλέπουμε, και θα υπάρχει μεγάλη εξέλιξη κι εκεί. Όταν βγει η Ελένη από τη φυλακή δεν γνωρίζω αν θα ξαναγίνει δικαστήριο», ενώ πρόσθεσε ακόμα πως «Η Ελένη θα βγει, αλλά δεν θα έχει εκτίσει την ποινή της. Ξέρω ότι θα έχουν γίνει κάποια πράγματα στη φυλακή και θα βγει με κάποιο τρόπο, θα μεσολαβήσει αυτός ο διευθυντής των φυλακών, ο Βόσκαρης. Οι αδελφές Σταμίρη νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ενωθούν πάλι γιατί η Ελένη έχει παθολογική αδυναμία στις αδερφές της».

Για την επανεμφάνιση του Σέργιου αλλά και την εκδίκαση του Σεβαστού δήλωσε πως «Ο Σέργιος θα επανέλθει στη σειρά, αλλά σαν… flashback. Δεν ξέρω αν θα δικάσω εγώ τον Δούκα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η θεία Δίκη. Ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο δεν ήθελε να καταδικαστεί η Ελένη και με σταματάνε και μου λένε “γιατί το έκανες αυτό;” και τους λέω ότι δεν είναι στο χέρι μου».

Τι θα δούμε απόψε 16/10

Η απεργία πείνας συνεχίζεται στις φυλακές, και τα αιτήματα μεταφέρονται στον Βόσκαρη, με εκπρόσωπο την Ελένη. Η Βιολέτα είναι συντετριμμένη εξαιτίας της μεταφοράς του Μιλτιάδη στην ψυχιατρική κλινική, και μαθαίνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, τον οποίο και βγάζει από επικεφαλής, αναθέτοντας τις ευθύνες στον Κωνσταντή. Παράλληλα, η Δρόσω περνάει με επιτυχία την πρώτη οντισιόν ως τραγουδίστρια, την ίδια στιγμή που η αδερφή της, Ελένη, βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις