Η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ”φλΕΡΤ” στην ΕΡΤ, και εξομολογήθηκε σχετικά με τη ζωή της, την απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε, αλλά και τον γάμο της θείας της με τον πατέρα της.

Για την απώλεια της μητέρας της που την σημάδεψε, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5,5 χρόνων. Αυτό ήταν ένα τραύμα, όπως και σε κάθε παιδί, που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή».

Κατόπιν, συνδέοντάς το με τον πρόωρο χαμό της μητέρας της, μίλησε για τη θεία της και τον γάμο της με τον πατέρα της, εξηγώντας πως: «Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα, όταν έχασα τη μαμά μου, «να σε λέω μαμά»; Δεν την είπα ποτέ «μαμά». Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις…».


Παράλληλα, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε και στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στην Τήνο. Υπογράμμισε, βέβαια, πως δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με κάποια καταγωγή ή κατοχή σπιτιού στο νησί. Μάλιστα, στην ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με το γιό της και την προσαρμογή του στο σχολείο της Τήνου, σύμφωνα με την κυρία Τσόκλη, ο ίδιος σχολίασε πως βρήκε το σχολείο υποδεέστερο σε υποδομές, αλλά εντυπωσιάστηκε γιατί ”τα παιδιά εδώ είναι πιο χαρούμενα”.

Τέλος, η δημοσιογράφος εξήγησε πως προέρχεται από μια οικογένεια ”χωρίς χωριό”, εξηγώντας πως έψαχναν κάποιο μέρος ”να ριζώσουν”. Ξεκίνησαν από την Ύδρα, καταλήγοντας στην Τήνο, την οποία και αγάπησε ιδιαίτερα. Η Μάγια Τσόκλη, άλλωστε, διαμένει -τα καλοκαίρια κυρίως- στο νησί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις