Μπορεί η μάχη της τηλεθέασης στα ριάλιτι, να φτάσει σε σημείο να «στήνονται» ατυχήματα με σενάρια και έτοιμους διαλόγους; Το θέμα έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή ένα επεισόδιο του Bachelor προσθέτοντας στο κάδρο των πολυδιάστατων επικρίσεων και το θέμα της προσβολής της αξιοπιστίας μιας επιχείρησης.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της  περασμένης Παρασκευής, ο Παναγιώτης κάλεσε κάποιες κοπέλες σε ομαδικό ραντεβού, ανάμεσά τους και η Ραφαέλα. Ο Bachelor και τα κορίτσια του έκαναν ιππασία σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο βουνό, όταν το άλογο της Ραφαέλας αφηνίασε και έριξε την κοπέλα κάτω. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπάθησε να τη σώσει και τραυματίστηκε κι ο ίδιος.

Δείτε το επίμαχο video:

Η αντίδραση της εταιρείας

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τυπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.
Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλα και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που εχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Ωστόσο, παρόμοιο περιστατικό φαίνεται πως συνέβη και στο The Bachelor της Νότιας Αφρικής, το Μάιο που μας πέρασε. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο νοτιοαφρικανός εργένης πήγε για ιππασία με τη συνοδό του, όταν το άλογό της αφήνιασε και την πέταξε κάτω, τραυματίζοντάς τη στη μέση.