Η Κρίστη Καθάργια, η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, που είναι επίσης θετική στον κορονοίό τις τελευταίες ώρες χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Κρίστη Καθάργια η οποία αν και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι, τις τελευταίες ώρες χρειάστηκε να μεταφερθεί και εκείνη σε νοσοκομείο. Όπως είπε σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, το ζευγάρι νοσηλεύεται σε διαφορετικά νοσοκομεία: «Και η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται. Είναι σε ξεχωριστά νοσοκομεία από τον Γιώργο Μαυρίδη. Μιλήσαμε και ήταν ταλαιπωρημένη. Κρατάνε την επικοινωνία τους, αλλά είναι σε ξεχωριστά νοσοκομεία».

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό και τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν είναι αρκετά έντονα. O παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η σύντροφος του μίλησε στο Mega για την εμπειρία τους με τον ιό.

Κρίστη Καθάργια: Δε μπορώ να σηκωθώ να πάω μέχρι το μπάνιο

Η Κρίστη Καθάγρια είχε μιλήσει χθες στην εκπομπή Live Νews περιγράφοντας τα συμπτώματα που αντιμετωπίζουν. «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε τη  προηγούμενη Δευτέρα και εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και αν σταματούσε αυτό το πράγμα», ανέφερε.

Νωρίτερα ο Γιώργος Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας:

«Σόρρυ που δεν το σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κι εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να φτάσω να μπω στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτόν τον ”διάολο μέσα τους”. Θα σε πάρω όταν βγαίνει λέξη να τα πούμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις