Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης. Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τα συμπτώματα να είναι έντονα και έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η δικηγόρος του Γιώργου Μαυρίδη μίλησε την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN για την κατάσταση της υγείας του. Τόνισε πως δεν διασωληνώθηκε και πως είναι καλύτερα.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020, ο tattoo artist έκανε την πρώτη του ανάρτηση από το νοσοκομείο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από Instagram story, έδειξε πως είναι ακόμα στο νοσοκομείο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς φίλους του, τον ορό του.

Και η σύντροφός του στο νοσοκομείο

Η Κρίστη Καθάργια, η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, που είναι επίσης θετική στον κορονοϊό, χρειάστηκε κι εκείνη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κ. Καθάργια είχε μιλήσει στο Mega για την εμπειρία τους με τον ιό.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε τη  προηγούμενη Δευτέρα και εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και αν σταματούσε αυτό το πράγμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις