Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού, Κώστας Κρομμύδας σε ηλικία 92 ετών νικημένος από τον κορονοϊό. Ο ηθοποιός και συγγραφέας ενημέρωσε για την τραγική απώλεια τους φίλους του μέσω social media αποχαιρετώντας τον πατέρα του.

Στο μήνυμά του στο Instagram έγραψε: «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του… έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον κορονοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ…».

Σημειώνεται πως σε παλαιότερή ανάρτησή του στην αρχή τη προηγούμενης καραντίνας ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι ο πατέρας του δεν ανησυχούσε για τον κορονοϊό: «Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κοροναϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει… η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο…».

Ποιος είναι ο Κώστας Κρομμύδας

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε το 1971 στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Συμμετείχε στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς The Durrells.

Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο του, Μπαμπά, Mεγάλωσέ με, και τον Μάιο του 2013 το πρώτο μυθιστόρημά του, Η Ζωή που Έλειπε, (αγγλική έκδοση Cave of Silence). Τον Ιούνιο του 2014 εκδόθηκε το δεύτερο μυθιστόρημά του, με τίτλο Ογκρέσα. Ακολούθησε το μυθιστόρημα Μη με Λησμόνει, τον Μάιο του 2015 (αγγλική έκδοση Lake of Memories). Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το μυθιστόρημά του Ουρανόεσσα, το οποίο βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς, στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση» (αγγλική έκδοση Dominion of the Moon). Τον Μάιο του 2017 εκδόθηκε το μυθιστόρημα με τίτλο Φως μέσα στη Θύελλα (αγγλική έκδοση Athora), ενώ το 2018 κυκλοφόρησε το Μυρωδιά από Σανίδι. To 2019 εκδόθηκε το “Μια νύχτα ακόμη” (A Tuscan Night). Το 2020 εκδόθηκε το βιβλίο του “Εβόρα” το οποίο μεταφράστηκε και στα Αγγλικά με τον τίτλο “Evora”.

Όλα του τα μυθιστορήματα βρίσκονταν στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού βιβλίου των Public. Παραδίδει μαθήματα δημιουργικής γραφής και «δημόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις