Σε μια απαιτητική φωτογράφιση δοκιμάζονται οι παίχτες του GNTM 3 στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας. Τα μοντέλα θα δοκιμαστούν για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνέεται από την ταινία «Mad Max». Στη δοκιμασία θα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα μαζί, αν και σε κάθε σετ ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας κάθε φορά.

Όλοι γνωρίζουν πως η μάχη για τη συνέχεια δε θα είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν και οι κριτές τονίζουν ότι δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Ούτε όμως και για φιλίες. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κάνει την ανατροπή με το στρατηγικό του αβαντάζ και αποδεικνύει πως η επιβίωση στον διαγωνισμό είναι πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ. Οι δυσκολίες στο σετ θα είναι πολλές και αρκετοί διαγωνιζόμενοι θα «πελαγώσουν». Θα υπάρξουν, όμως, και καλές αποδόσεις.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε διπλή αποχώρηση, κάτι που έχει συμβεί και στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μόδας. Έτσι, λοιπόν, στο τέλος της βραδιάς εκτός GNTM 3 θα βρεθούν η Ξένια και η Μαριαγάπη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις