Τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου παρέστησαν στην πρεμιέρα της εκπομπής καθώς ήταν μαθητές και συνεργάτες του Καλδάρα.

Ο Αθερίδης αφού παρουσίασε τους καλεσμένους της εκπομπής τόνισε ότι δεν υπάρχει ίσως ούτε ένα τραγούδι του Καλδάρα που να μην είναι αγαπητό στον κόσμο.

«Όλοι οι ομότεχνοι του λάτρευαν τον Καλδάρα και ενώ έχει γράψει καθαρή λαϊκή ατόφια μουσική, ήξερε πολύ καλά τι κάνεις, πώς το κάνει και πώς πρέπει όλα να γίνονται. Ο Γιώργος έμαθε από τον Καλδάρα ακόμα και αυτό το στοιχείο. Από πολύ μικρός φρόντισε να πει πολύ ωραία τραγούδια» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Είμαστε μια διευρυμένη οικογένεια Καλδάρα άλλα γεννηθήκαμε βιολογικά, άλλα τραγουδιστικά» σημείωσε ο γιος του δημιουργού, Κώστας, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, η Χάρις Αλεξίου και ο Κώστας Καλδάρας μίλησαν για τον μεγάλο δάσκαλο, τραγούδησαν σπουδαία τραγούδια και ανέτρεξαν σε σημαντικές στιγμές της κοινής τους πορείας.

Ο Χαρούλα Αλεξίου θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε στον δρόμο τον Γιώργο Νταλάρα αλλά ντράπηκε να του μιλήσει. Μάλιστα του αφιέρωσε ένα τραγούδι:

Ο Θοδωρής Αθερίδης εκμυστηρεύτηκε την πρώτη φορά που είδε ζωντανά τους δύο τραγουδιστές και μάλιστα θυμήθηκε ότι είχε πάρει και αυτόγραφο.

Στο στούντιο βρέθηκε ακόμα η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του συνθέτη αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις