Η εξωτικής ομορφιάς φιναλίστ του GNTM 3 – Boys & Girls, Παρασκευή Κερασιώτη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ”Αλήθειες με τη Ζήνα”, και μίλησε για την εμπειρία της από το παιχνίδι, χωρίς να κρύβει πως υπήρξαν και σκληρές στιγμές, ενώ εξομολογήθηκε την δυσκολία του να κρίνεσαι από την καταγωγή και όχι από την προσωπικότητά σου.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, χωρίς να παραλείπει να αναφερθεί στα σχέδια και στα όνειρά της, στο στίβο των οποίων ήδη έχει ”εισχωρήσει”: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο έχει ολοκληρωθεί και θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Έχω μπει σε πρακτορείο και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα περιμένω να χτίσω σιγά-σιγά την καριέρα. Το GNTM με βοήθησε πολύ και θέλω να πω σε όλες τις κοπέλες να δηλώσουν συμμετοχη και να μην αφήνουν τα όνειρά τους» ισχυρίζεται.

Η Παρασκευή εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει ρατσισμό αναφορικά με την καταγωγή της, ενώ με δυναμισμό υπογράμμισε πως αγαπάει τον εαυτό της και πως δεν αισθάνεται ντροπή για το γεγονός πως είναι τσιγγάνα: «Δε με ενοχλεί καθόλου, γιατί έχω αγαπήσει αυτό που είμαι. Εγώ είμαι αυτή, δε μπορώ να το αλλάξω. Είμαι η Παρασκευή η τσιγγάνα. Ας μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τον άλλον», τόνισε και κατόπιν συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος με κρίνει μέσα από την τηλεόραση και λόγω της καταγωγής μου. Μου λένε πως δεν κάνω γι’αυτα επειδή είμαι τσιγγάνα. Απαντάω με αγάπη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω όνειρα και δε μπορώ να τα καταφέρω. Με είχε ενοχλήσει στην αρχή αλλά πλέον δε με ενοχλούν».

Αναφορικά με την παιδική ηλικία της, σημείωσε: «Όταν ήμουν μικρή δε ζούσαμε όπως ζούμε τώρα. Οι δίκοι μου, και τους ευχαριστώ, προσπάθησαν να μας βγάλουν από όλο αυτό και ο μπαμπάς μου τα κατάφερε. Πλέον είμαστε πολύ διαφορετικά. Οι γονείς μου από μικρή ηλικία ήθελαν να αλλάξουν τη ζωή μας από αυτό που έχει ο κόσμος, την ιδεά για τους τσιγγάνους, οποτε ήθελαν να μας πάνε σχολείο και να έχουμε να κάνουμε κάτι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να έχουμε μια ζωή. Οι αδερφές μου με στηρίζουν πάρα πολύ και αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις