Θύελλα αντιδράσεων και σχολίων προκάλεσε η ανάρτηση της ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον, στην οποία απεικονιζόταν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι από ξύλο, με την επιγραφή ”Πρώτη πανδημία 2020”. Παρά το γεγονός πως, για την δημοφιλή ηθοποιό το στολίδι αυτό ενδέχεται να αποτελεί αναμνηστικό, ενώ η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον ιό ενθαρρύνοντας τους φαν της και υπογραμμίζοντας την σοβαρότητά του, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν.

Η Τζένιφερ Άνιστον χαρακτηρίστηκε από πολλούς φαν και μη ως ”ανόητη”, ”αναίσθητη” αλλά και ”εκτός επαφής”. Δεν έλειψαν μάλιστα τα υβριστικά σχόλια και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί, ενώ η φωτογραφία του στολιδιού αναδημοσιεύτηκε χιλιάδες φορές.

Αξίζει να αναφερθεί πως, αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να υποστηρίξουν την διάσημη ηθοποιό, εξηγώντας πως πρόκειται για παρεξήγηση ή υπερβολική αντίδραση, ενώ υπενθύμισαν πως η Άνιστον έχει πολλές φορές επισημάνει την σοβαρότητα της κατάστασης, παροτρύνοντας τους πολίτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται ακόμη πως, η Τζένιφερ Άνιστον ”κατέβασε” την ανάρτηση, ενώ δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή απάντηση σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις