Ειλικρινής και ευθύς παρουσιάστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος και μίλησε ανοιχτά για τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό, για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στην επιτυχημένη σειρά ”Δύο Ξένοι”.

Εισαγωγική εικόνα της σειράς ”Δύο Ξένοι” – Νίκος Σεργιανόπουλος, Εβελίνα Παπούλια

Σχετικά με το επίκαιρο ζήτημα του εμβολιασμού, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξέφρασε δυσαρέσκεια για τους λεγόμενους ”αρνητές”, ενώ παραδέχθηκε πως εξοργίζεται με εκείνους που ”στήνουν” θεωρίες συνωμοσίας γύρω από αυτό:

«Θα το κάνω το εμβόλιο και γιατί ανήκω στις ομάδες του υψηλού κινδύνου ηλικιακά και επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω αυτό που λένε οι γιατροί και οι λοιμωξιολόγοι. Οργίζομαι με όλα αυτά τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, όπου βγαίνουν διάφοροι σοφοί και λένε “εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει, ότι έχει νερό, ότι…”. Πραγματικά εξοργίζομαι, γιατί είναι επικίνδυνοι άνθρωποι αυτοί. Όλα αυτά είναι και ατεκμηρίωτα. Πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης, μια κοινωνική ευαισθησία. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, ο καθένας έχει το κανάλι του, τα social media του. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ακολουθούν κατά χιλιάδες. Πρέπει να έχουμε την ευθύνη του τι θα πούμε».

«Είχα αρνηθεί τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Δεν μου έκατσε. Φοβάμαι λίγο την κωμωδία στην τηλεόραση, μπορεί να σε κάψει. Γενικά, η συμμετοχή στην τηλεόραση μπορεί να σε κάψει αν είναι πολλή σε ποσότητα» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την γνώμη του για την σημερινή τηλεόραση και τα ριάλιτι που την κατέκλυσαν, αναφέροντας:

«Ό,τι δώσεις στον κόσμο θα το δει. Εναπόκειται στους ανθρώπους της τηλεόρασης που κάνουν τα προγράμματα, να τα αποφύγουν».

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο, εκτιμώντας πως έχει πληγεί «ανεπανόρθωτα»:

«Είναι μία πρόβα σύνταξης, μία πρόβα για τα γεράματα. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Ειδικά το θέατρο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και δεν το λέω σαν σχήμα λόγου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις