Εντάσεις προκάλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του ριάλιτι επιβίωσης ”Survivor”, με την Ανθή Σαλαγκούδη να αναδεικνύεται η δημοφιλέστερη παίκτρια, ενώ την πόρτα της εξόδου είδε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η 36χρονη δημοσιογράφος φαίνεται να είναι μια από τις πιο αργές και ”τρωτές” παίκτριες στα αγωνίσματα, με την χθεσινή ”έκρηξη” δημοφιλίας της να θεωρείται ύποπτη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι και έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός.

Τα περισσότερα σχόλια έκαναν λόγο για ”στημένη ψηφοφορία”, ενώ άλλα υποστήριζαν πως δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν ξανά το εν λόγω ριάλιτι, εφόσον δεν υπάρχει διαφάνεια. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αναφέρει σχετικά: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι».

«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι Κόκκινοι» σχολίασε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος υποστήριξε, μέσα από πληροφορίες του, ο Γιώργος Λιανός ήταν αυτός που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μην υπάρξουν χειροδικίες. «Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε παράλληλα πως, η ψηφοφορία ελέγχεται τόσο από δικηγόρο όσο και από συμβολαιογράφο, και κατ’ επέκταση δεν τίθεται ζήτημα έλλειψης διαφάνειας. Μάλιστα, επισήμανε πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν μπορεί να επέμβει στην ψηφοφορία, και πως η μεγάλη δημοφιλία της εν λόγω παίκτριας οφείλεται στην μεγάλη στήριξη και κινητοποίηση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

«Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όμως είναι πολύ! Η μητέρα της είναι ενεργό μέλος σε πολλούς συλλόγους και σωματεία και κάλεσε τα μέλη τους να ψηφίσουν. Ζητούσαν να ψηφίσουν το κορίτσι μας την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση δηλαδή στη Βόρεια Ελλάδα. Οι γονείς της, η οικογένεια της, ο κόσμος, οι φίλοι της κάνουν αγώνα κάθε φορά να την ψηφίσουν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δηλαδή έχει ξανασυμβεί, έχω δει μήνυμα στο κινητό που έχει σταλθεί από τα μέλη κάποιων συλλόγων “ψηφίστε το κορίτσι μας για να την υποστηρίξουμε”» υποστήριξε η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις