Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρότερη ηλικία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως της έχει γίνει ανήθικη πρόταση.

Εργοδότης όταν δεν ήμουν γνωστή μου έχει πει ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela – δεν ήταν φυσικά ο ιδιοκτήτης του Caramela – ήταν ένας άνθρωπος από ένα συνοικιακό μαγαζί. Έκανε κι άλλα πράγματα, μου χαμήλωνε τη φωνή μου για να μην ακούγεται στο μικρόφωνο, και όλα αυτά επειδή δεν δέχομαι τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί, πολλές φορές αγκαλιά με το παιδί του, 9 χρόνων. Δεν έχουν πάει να με αγγίξουν παρά τη θέλησή μου, μόνο μία φορά έβαλε κάποιος το χέρι του στο πόδι μου και είπα ότι σε παρακαλώ πολύ. Αρνήθηκα».

Και συνέχισε με μία άλη περίπτωση. «Μου έχει τύχει να μη γυρίσω από δουλειά μαζί με τον άνθρωπο που με πήγε γιατί είχε πιει και έβαλε το χέρι του στο πόδι μου. Ερχόμασταν από νότια Ελλάδα και μου είπε “δεν θα σταματήσουμε στην Αθήνα θα πάμε στην Κόρινθο”, στο σπίτι του γιατί νιώθει κουρασμένος και θέλει να κάνει στάση εκεί. Πήρα το ΚΤΕΛ από τους Μολάους, πέντε ώρες καθισμένη στο σκαλάκι γιατί δεν είχε θέση» είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις