Για τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ράνια Τζίμα, στην εκπομπή The 2night show. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, ενώ τόνισε πως χωρίς εκείνον και το παιδί που έχουν αποκτήσει, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της. Επιπλέον, μίλησε για τον πατέρα της και την επιφυλακτική του στάση απέναντι στην εργασία της, αλλά και την μεταξύ τους σχέση.

Για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τόνισε πως η γνωριμία τους επρόκειτο για ένα ”ρομάντζο”, ενώ χαρακτηριστικά σημείωσε πως πρόκειται για τον πιο ωραίο άνδρα της Αθήνας:

«Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και άλλα που δε λέγονται. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. ”Δεν μπορείς να λυθείς;” Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Εγώ αν χρειαστεί θα τις στρογγυλέψω. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω», ανέφερε και κατόπιν πρόσθεσε:

«Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική, θεωρούσα ότι δεν είχα τίποτα να πω μαζί του. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου, νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Όταν  πρέπει να πάρω μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

Για τον πατέρα της, η Ράνια Τζίμα σχολίασε: «Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει «τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις», «παπατζιλίκι» και «πουλάτε αέρα κοπανιστό». Τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό».

Πρόσθεσε αμέσως: «Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση. Το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA. Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις