Ο Mad Clip έκανε ένα live στο Instagram για να λύσει κάποιες απορίες, όπως είπε για το περιστατικό της καταδίωξης. Ο ίδιος λοιπόν παραδέχθηκε ότι καταδίωξη έγινε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά αρνήθηκε ότι πέρασε 4 κόκκινα φανάρια.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας…Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

O trapper πρόσθεσε: «Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη.

Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περααστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ.»

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είχε επικρίνει αυστηρά τον τράπερ και είχε δηλώσει ότι «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν βγάζεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς έναν άνθρωπο στο κεφάλι».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας πρόσθεσε: «Λίγο παλαιότερα, αυτό ήταν το άρθρο 45 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις καταδιώξεις που έχουν πολύ επικίνδυνες διαστάσεις, διώκονταν διαφορετικά, πήγαινες στον εισαγγελέα, πήγαινες με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ξαφνικά αυτό το αφαίρεσαν από τον ΚΟΚ και όταν καταδιώκεις ένα όχημα, ότι και αν έχει κάνει, δεν έχεις το δικαίωμα, μόνο να του κόψεις κλήση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις