Μία νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2021 από τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, άνδρας ηθοποιός καταγγέλλει συνάδελφό του για ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή και στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο, ο οποίος μίλησε στο Mega, τα περιστατικά εκτυλίχθηκαν την περίοδο 2013-2015, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης». Ο καταγγέλλων ηθοποιός βρισκόταν σε κακή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση και ο καταγγελλόμενος τον είχε προειδοποιήσει «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα «τρώει ξύλο» σε μια συγκεκριμένη σκηνή.

Κατά τον δικηγόρο, ο ηθοποιός την ώρα της σκηνής ξυλοκοπούσε τον συνάδελφό του, με γροθιές, ακόμα και με ένα παλιό τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί δυο φορές στα επείγοντα (σε «Ευαγγελισμό» και «Λαϊκό») με θλαστικά τραύματα και να ενημερώσει συναδέλφους του -ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό. Ο κ. Γεραρής καταγγέλλει ότι υπήρξε και ξυλοδαρμός στα καμαρίνια και πως ήταν παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη του θιάσου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραρή, υπάρχουν 9 μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του καταγγελλόμενου.

Μάλιστα ο κ. Γεραρής υποστήριξε ότι υπάρχει πλήθος καταγγελιών κατά του συγκεκριμένου ηθοποιού ενώ υπάρχει και καταγγελία «που αφορά πράξη ποινικώς κολάσιμη, που δεν έχει παραγραφεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις