Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις Survivor με τη Μαριαλένα, καθώς τις τελευταίες ημέρες η μητέρα της , Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έχει παραδεχτεί πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την κόρη της στο Survivor, αλλά βρίσκει κλειστές πόρτες. Αρχικά, όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για τη δυσαρέσκεια της οικογένειά της σχετικά με τη σχέση που έχουν εντός παιχνιδιού η Μαριαλένα με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι πολύ σοβαρότερα.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», η μητέρα της 25χρονης παίκτριας πασχίζει να επικοινωνήσει μαζί της τόσο λόγω της δυσαρέσκειάς της για τον τρόπο που η κόρη της αντιμετωπίζει τον Κατσούλη όσο και λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα της, Γιώργου, το οποίο τον αναγκάζει να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο ρεπορτάζ, η μητέρα της 25χρονης κρίνει πως είναι απαραίτητο να την ενημερώσει, προκειμένου η ίδια να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη νίκη ή να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό του μπαμπά της.

Αρνητική ήταν η απάντηση της παραγωγής, άνθρωποι της οποίας ενημέρωσαν την κυρία Χαραλαμποπούλου πως η Μαριαλένα έχει υπογράψει συμβόλαιο βάσει του οποίου συγγενείς δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της, εκτός -στην συγκεκριμένη περίπτωση- αν υπάρχει επίσημο έγγραφο νοσηλείας του πατέρα της. Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα, εάν θα συνεχίσει η Μαριαλένα την παρουσία της στο Survivor.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις