Όπως είπε και η ίδια, που την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μια ανάσα από τη νίκη με τη μίμηση της Ρένας Βλαχοπούλου (έχασε για έναν βαθμό), είχε την τύχη να δει live το πρόσωπο που της ανατέθηκε πριν από χρόνια σε συναυλία στη Νέα Φιλαδέλφεια και πάντα τη θεωρούσε κορυφή.

Φυσικά μιλάμε για την τεράστια Tina Turner, που πρόσφατα μάλιστα συζητήθηκε ιδιαιτέρως αφού λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ ως αποχαιρετιστήριο δώρο στο κοινό της όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, όπως σχολίασε και ο Κωστής Μαραβέγιας, η μίμηση που της δόθηκε να αντιγράψει ήταν από το κλείσιμο μιας τεράστιας συναυλίας της Turner με το πασίγνωστο “Rolling on a river”, που ως ενέργεια και ως αμτόσφαιρα δεν γίνεται να αντιγραφεί. Παρ’ όλα αυτά η Ματθίλδη τα έδωσε όλα και ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ασταμάτητη.

Η σωματοδομή της τη βοήθησε να της μοιάσει ενώ και φωνητικά ήταν πολύ κοντά.

«Στις πιο ψηλές της νότες τις πλησίασες, τη στάση του σώματός της επίσης. Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού άρχισες να βελτιώνεσαι. Τηρουμένων των αναλογιών έσκισες και σήμερα» της είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μπράβο πήρε και από τον Τάκη Ζαχαράτο για την κίνηση και τη φωνή της.

«Είσαι φωτιά, είσαι πραγματικά αξιέπαινη γιατί το έκανες πάρα πολύ απλό σαν να μπορεί να το κάνει ο καθένας ενώ ήταν ένας αγώνας δρόμου» της είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις