Κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ… τάκου βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση απο το Survivor 4 για 8η φορά και αν ο κόσμος αποφασίσει να τον κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης για ακόμα μια φορά τότε Ντάνο…τρέμε!

Η νίκη των μπλε στο αγώνισμα της άρσης σακιών στο επεισόδιο της Κυριακής με τον «Άτλα» Κόρο να… βάζει κάτω όλους τους αντιπάλους του και με ανατροπή να ταΐζει την ομάδα του γεμιστά δεν έκατσε καλά σε κάποιους. Παρόλο που οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 5-0 κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους ότι πήραν τη νίκη με φοβερή αναρτροπή με πλάγιο τρόπο, επειδή υπήρξαν παίκτες που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν υπο το φόβο να τραυματιστούν. Η αμφισβήτηση της νίκης έδειξε να ενοχλεί τους μπλε.

Το άλλο μεγάλο θέμα ήταν η πρόταση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζής να βγουν μαζί στον… τάκο για να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός κάνει ότι μπορεί για να εξουδετερώσει τον Ροδίτη, ο οποίος φυσικά δεν έκανε πίσω και εξήγησε το λόγο που δέχθηκε την πρόταση. Βέβαια το σχέδιο του Αλέξη δεν σταματάει στον Τζέιμς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις