Στην εκπομπή ART Week που παρουσιάζει η Λένα Αρώνη στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή του, αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

Ο Γιάννης Πάριος είπε: «Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι “εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο”; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης.

Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, ένα βράδυ που με τίμησαν στον δήμο, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα “ντρέπομαι, δεν ξέρω αν το αξίζω” αυτό».

Η οικογένεια του Γιάννη Πάριου «έσμιξε» για Πάσχα στην Πάρο, όπου ζει μόνιμα η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια. Εκεί βρέθηκαν οι δυο γιοι του τραγουδιστή και της ηθοποιού και έκαναν αναρτήσεις στα social media. Συγκεκριμένα ο Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Good Job Nicky, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το οικογενειακό τραπέζι τους στην Πάρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις