Δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς το τελευταίο διάστημα καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Μια ανάρτηση του δημοσιογράφου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Ανδρέα Κουβελογιάννη, προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του Σπύρου Φωκά.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στην ανάρτησή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χαρακτηριστικά: «Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά. Ένα γνήσιο αρσενικό της εποχής που ζήσαμε και χαρήκαμε. Ο Σπύρος Φωκάς περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Τα τελευταία χρόνια έχει περάσει με άγχος και οικονομικές στεναχώριες. Βράχος δίπλα του η Λίλιαν Φωκά ευτυχώς. Προ καιρού είχαμε κουνήσει τα σκουριασμένα γρανάζια του Υπουργείου Πολιτισμού και κάπως είχε ενδιαφερθεί. Τώρα μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει, Όσοι αγαπάμε τον Σπύρο ας τον επικαλεσθούμε».

«Είμαι λαβωμένος αετός»

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Σπύρος Φωκάς είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εφημερίδα Espresso και τότε είχε δηλώσει πως ένιωθε «λαβωμένος αετός». Ο ηθοποιός είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο της προληπτικούς λόγους καθώς είχε νιώσει δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά.

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου, από το 2018 ζει με τη γυναίκα της ζωής του, Λίλιαν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας καθώς τα πολλά έξοδα, όσο ζούσε στην Αθήνα, τον είχαν φέρει σε δεινή θέση.

Το άγχος όμως για τα χρέη επιβάρυναν την υγεία του ηθοποιού με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ο Σπύρος Φωκάς, μετά την περιπέτεια υγείας του, είχε επιστρέψει στο σπίτι του όμως του ήταν απαραίτητο το αναπηρικό αμαξίδιο ώστε να μετακινηθεί.

Μετά τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του 83χρονου ηθοποιού λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και την παρακράτηση των πνευματικών δικαιωμάτων από την Εφορία, η υγεία του λόγω συναισθηματικής φόρτισης κλονίστηκε ανεπανόρθωτα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις