«Μετά βαΐων και κλάδων» έφτασε στη Νέα Μηχανιώνα ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Αντόνιο Μπαντέρας, εν όψει των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer», η οποία γυρίζεται στη χώρα μας.

Ο διάσημος ηθοποιός τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην οδό Πολυτεχνείου γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες άτομα που περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν μια «γεύση» Χόλιγουντ στην περιοχή τους.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας στη συνέχεια προχώρησε απευθείας προς το «set» που δημιούργησε η παραγωγή της ταινίας για τη σκηνή του «The Enforcer», σε ένα από τα καφέ μπαρ της Νέας Μηχανιώνας.

Υπενθυμίζεται ότι, η σκηνή θα έχει διάρκεια δύο με τρία λεπτά, ενώ για τις ανάγκες μεταμορφώθηκε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σε κατάστημα εποχικών ειδών του Μαϊάμι, ενώ τοποθετήθηκαν αμερικανικές ταμπέλες, καθώς και η οδός «Bell ST.» για να δημιουργηθεί ολοκληρωτικά ένα σκηνικό βγαλμένο απευθείας από τις γειτονιές της Φλόριντα.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί γύρισμα λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, στο Αγγελοχώρι, όπου ο Ισπανός σούπερ σταρ του Χόλιγουντ θα βρίσκεται για τις ανάγκες του σεναρίου κάτω από έναν τεχνητό φοίνικα που έχει τοποθετηθεί από την παραγωγή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις