Μπορεί ο Μάριο Χεζόνια να ολοκλήρωσε το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στη χώρα μας θα μείνει αξέχαστος. Τόσο για τα πεπραγμένα του εντός παρκέ, όσο και για τα πεπραγμένα του… έξω από αυτό!

Πρόκειται για… το φλερτ του Κροάτη πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού με την Ιώαννα Μαλέσκου, ή τουλάχιστον την επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού για να συμβεί αυτό.

Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν στο… σίριαλ αυτό οι φίλοι των «πράσινων» έκαναν «ντου» στην γνωστή παρουσιάστρια μέσω Instagram ώστε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Μάριο Χεζόνια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Το πρώτο like…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κροάτης έκανε like στην Ιωάννα Μαλέσκου και όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι φίλοι της ομάδας, προσπάθησαν να πετύχουν ένα διαδικτυακό προξενιό.

Η ίδια μάλιστα, αναφέρθηκε πρόσφατα σε όσα γράφονται και ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, ούτε και κοντά».

Ωστόσο το σίριαλ, πριν ολοκληρωθεί με τη φυγή του Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μία… τελευταία θετική εξέλιξη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν ακολουθεί τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, βρήκε έναν άλλο, πιο έξυπνο τρόπο να κάνει follow τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της «Μπαλού», δηλαδή της σκυλίτσας της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις