Τζούλια Νόβα: Η νεαρή παρουσιάστρια, η οποία κυοφορεί στο πρώτο της παιδί, έκανε μια ανάρτηση στα social media που προκάλεσε τους followers της! Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο που κατάγεται από την Ουκρανία ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φοράει μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο.

Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθούς της, ενώ ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;». Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα: « Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

«Έπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεί, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδεψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα.

Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια» έγραψε η Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις