Τζεφ Μπρίτζες: «Παιχνιδάκι» χαρακτηρίζει τη μάχη του με τον καρκίνο σε σχέση με τον κορονοϊό ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες. Ο ηθοποιός που διαγνώστηκε με λέμφωμα, σε ανάρτησή του στο σάιτ του, αναφέρει ότι σημειώνει πρόοδο με τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του κορονοϊού και ότι «ο όγκος του έχει συρρικνωθεί και έχει πια το μέγεθος μιας μικρής μπίλιας».

Ο Τζεφ Μπρίτζες πιστεύει ότι κόλλησε κορονοϊό στο κέντρο όπου έκανε χημειοθεραπείες ενώ αποκαλύπτει ότι πέρασε 5 εβδομάδες στο νοσοκομείο γιατί «το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν ταλαιπωρημένο»

«Η εμπειρία μου με τον κορονοϊό κάνει τη μάχη με τον καρκίνο να μοιάζει παιχνιδάκι» γράφει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, ο ηθοποιός είναι χαρούμενος που κατάφερε να πάει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της και να χορέψει μαζί τον παραδοσιακό χορό χωρίς συσκευή οξυγόνου.

«Ο κορονοϊός με ταλαιπώρησε πραγματικά πολύ αλλά έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και αισθάνομαι πια πολύ καλύτερα. «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές αφάνταστου πόνου, που πλησίασα τις Πύλες του Παραδείσου. Αυτό με έκανε να καταλάβω πως η ζωή είναι μικρή και όμορφη» γράφει ο Τζεφ Μπρίτζες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις