Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης εξήγησε πως παραλίγο να παρατήσει τον χώρο της υποκριτικής, μετά την συμμετοχή του στην παράσταση «Ταρτούφος».

«Τρεις-τέσσερις φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Στον Ταρτούφο έγιναν λάθος συναντήσεις και μπήκαμε μέσα. Οι επόμενες δύο δουλειές μου έγιναν για να ξεχρεώσω τον Ταρτούφο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Με αφορμή τον ρόλο του στην παράσταση «Οθέλλος» ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τους ρόλους, που έχει αναλάβει αναφέροντας πως οι αγαπημένοι του είναι αυτοί του «κακού». «Μου αρέσουν οι κακοί, γιατί συνήθως αυτοί είναι οι δρώντες, αυτοί που δρουν», εξηγεί.

Σχετικά με την επιστροφή του στην μικρή οθόνη, ο ηθοποιός ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τηλεόραση τα τελευταία 11 χρόνια, η πρόταση που του έκανε ο Λευτέρης Χαρίτος δεν μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. «Όταν έχεις δει το αποτέλεσμα του Λευτέρη Χαρίτο, λες κάτι καλό κάνει. Νιώθω ασφαλής. Φέτος είναι μια χρονιά που νιώθω πιο καλά με τον εαυτό μου», ανέφερε.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έπαιξε και το γεγονός ότι δεν του αρέσει να εκτίθεται χωρίς λόγο. «Δεν με τρομάζει η έκθεση, αλλά δεν μου αρέσει η έκθεση άνευ λόγου. Θα εμφανιστώ κάπου, όταν νιώσω ασφαλής. Δεν θέλω να φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις