Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδησυνέντευξη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Την ίδια ώρα, ο αδερφός του Γιάννης, μιλά στην κάμερα του STAR και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Από το πρώτο λεπτό της συνέντευξης, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι έχει επιλέξει να διατηρεί μια «απόσταση» με τον αδερφό του εξαιτίας των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κατηγορείται. Ωστόσο, όσο η συνέντευξη κυλούσε και εκείνος ανοιγόταν στον δημοσιογράφο της εκπομπής, εξομολογήθηκε ότι η απουσία του αδερφού του, του στοίχισε πραγματικά.

Αδερφός Λιγνάδη: «Αν δεν είναι αθώος θα έχει την αξιοπρέπεια να αποδεχθεί τη μοίρα του»

Ο Γιάννης Λιγνάδης μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του η οποία εδώ και καιρό περνά πολύ δύσκολα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η μητέρα τους βρίσκεται σε ιδιαίτερα κλονισμένη κατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεγαλύτερό του άγχος είναι η ανήλικη κόρη του που βιώνει και αυτή δύσκολα και με το δικό της τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της.

«Fake news η υποτιθέμενη φιλική σχέση του αδελφού μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ο αδερφός του Λιγνάδη τόνισε πως τα όσα γράφτηκαν για την υποτιθέμενη φιλική σχέση του αδερφού του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν καταφανή ψέματα. «Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους. Καμία φιλία δεν υπάρχει. Αμφιβάλλω αν ο πρωθυπουργός γνώριζε τη φυσική παρουσία του Δημήτρη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κατάσταση εκεί είναι η εξής. «Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο».

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις