Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για την νέα της θεατρική δουλειά στον «Κήπο με τις Αλήθειες», όπου συνεργάζεται με τον Σταμάτη Φασουλή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Ήταν ένα μεγάλο όνειρο να βρεθούμε μαζί στην σκηνή με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου. Δεν λέμε αυτά που αισθανόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτό είναι ένα κοινό, πολλές φορές δυσκολεύομαι να πω πράγματα. Είναι πράγματα και συναισθήματα που είναι δύσκολο να τα εκφράσεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που φοβόμαστε», συμπλήρωσε.

«Η Βάνια είναι η δική μου τρέλα. Στην αρχή δεν το καταλάβαινα, είναι μια καλλιτεχνική τρέλα. Δεν είμαι αυθόρμητη κανονικά. Στον δρόμο με φωνάζουν Βάνια ή κυρία Βάνια. Είναι ένας χαρακτήρας αγαπητός στο κοινό, ειδικά στα μικρά παιδιά. Ήταν ιδέα του Νίκου Μουτσινά και τον ευχαριστώ για αυτό. Η Βάνια είναι ένας χαρακτήρας στημένος στον Νίκο, δεν θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού μόνη της. Είναι πια 4ος χρόνος και ο γιος μου τον ξέρει αυτόν τον ρόλο και του αρέσει.»

«Δεν με φοβίζει καθόλου όταν θα έρθει το τέλος αυτού του ρόλου της Βάνιας. Για αυτό προτίμησα φέτος στο θέατρο να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό και νομίζω καλλιτεχνικά μου έχει βγει σε καλό.»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις