Δημήτρης ΣκαρμούτσοςΠαίρνω τέσσερα χάπια το βράδυ και δύο το πρωί. Για χοληστερίνη, πίεση, διάφορα» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης. Ο γνωστός σεφ εξήγησε πως έχασε κιλά καθώς φοβήθηκε πως θα πάθαινε εγκεφαλικό.

«Φοβήθηκα για αυτό τα έκανα όλα αυτά αλλά τα χάπια παραμένουν. Το χάπι δεν φεύγει. Εγώ έχασα καμιά 20αριά κιλά γιατί φοβήθηκα για εγκεφαλικό λόγω δουλειάς, στενοχώριας» ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Το κουβαλώ αυτό το μην το δείχνεις»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανήκει στη γενιά που μεγάλωσε με το σκεπτικό πως όταν έχεις κάτι δεν έπρεπε να το δείχνεις προς τα έξω. Αυτό όμως, όπως εξομολογήθηκε στον «αέρα» είναι κάτι που το κουβαλάει ακόμα και τώρα μέσα του.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν τρομερή για εμάς και τους εργαζόμενους. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος.

Ήταν μεγάλο βάρος και πίεση γιατί δεν ήξερα που θα πάει αυτό το πράγμα… Μεγαλώσαμε σε μία γενιά, που σου έλεγαν μην το δείχνεις. Το κουβαλώ αυτό το μην το δείχνεις, άσχετα αν μέσα μου το έχω» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις