Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» θα προβληθεί γύρω στα τέλη Νοεμβρίου (εκτός απροόπτου) του 2022 μέσω Cosmote TV.

O πρωτοποριακός έλληνας σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega ”Τι λες τώρα” ότι: «Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το Έτερος Εγώ: Νέμεσις. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειoψηφία των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

«Τις ανάγκες ενός ανθρώπου για την οικογένεια του και για τον βιοπορισμό του, δεν μπορεί να τις ξέρει κανείς», είπε ο Σωτήρης.

«Οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδικές ψυχές (κακό), η κουβέντα σταματάει», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Στο ερώτημα γιατί η σειρά δεν έπαιξε στο Netflix, ο Σωτήρης είπε ξανά (είναι γνωστό) ότι: «Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε όμως μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η Cosmote ήθελε να το παίξει αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το Budget τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω καλό και με τα μισά».

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ως πιτσιρικάς μου άρεσε πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Σε μια εποχή με Alice Cooper, Bon Jovi και Europe.  Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ενοχικός με κάτι που τον κάνει να περνά καλά».

To σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε για τον νέο κύκλο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις