Η Marvel Studios αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας Disney Plus με τίτλο «Moon Knight» και πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ («Dune», «Scenes From A Marriage», «X-Men: Apocalypse»).

Με αυτή την ανακοίνωση, η αμερικανική εταιρεία κινηματογράφου εγκαινιάζει επίσημα το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

H σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, ακολουθεί τον Μαρκ Σπέκτορ ή Moon Knight (Άιζακ), έναν πρώην Αμερικανό πεζοναύτη που πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Ο υπερήρωας της Marvel Comics γίνεται η ενσάρκωνση του Αιγύπτιου θεού της Σελήνης Χόνσου και τότε αναπτύσσει τις πολλές, ξεχωριστές προσωπικότητές του. Όμως αυτή η ιδιαιτερότητα, θα επιδεινώσει το άγχος και γενικότερα την ψυχική του υγεία.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, ο Μαρκ δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα με αυτά που βλέπει στα όνειρά του. Ασχολείται με τον κύβο του Ρούμπικ, ανύμπορος να κοιμηθεί και στη συνέχεια σηκώνεται απότομα από το κρεβάτι σε πανικό, με τα πόδια δεμένα στο κρεβάτι – αν και ξεχνάει ότι ήταν ο ίδιος που έφερε τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση. Μετά από επίσκεψη σε μουσείο της αρχαίας Αιγύπτου, βλέπει την εικόνα του Χονσού και αργότερα συναντά τον εχθρό (Ίθαν Χοκ), ηγέτη που ενθαρρύνει τον Μαρκ να αποδεχθεί το σκοτάδι μέσα του. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον Μαρκ να επιτίθεται σε κάποιον, φορώντας τη στολή του Moon Knight.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις