Μαρία Κορινθίου: Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μίλησε για διατροφή, κιλά αλλά και το πρωινό καβγαδάκι με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου φανερά ανανεωμένη, μίλησε για τη διαδικασία απώλειας κιλών και το πρόγραμμα διατροφής που ξεκίνησε. «Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου».

Για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη η ηθοποιός δεν είχε και πολύ διάθεση να μιλήσει, καθώς είχαν μια ένταση το πρωί, «Σήμερα δεν θα μιλήσω για τον Γιάννη, αν μας βλέπει κιόλας, του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν. Ε υπήρξε λίγη μανούρα σήμερα το πρωί. Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον κάνω κέφι. Δεν τον συμπαθώ σήμερα. Ο Στέφανος πάντα ρωτάει για τον Γιάννη, είναι φίλος του».

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. «Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί» πρόσθεσε.

«Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο» τόνισε η Μαρία Κορινθίου για τις αποφάσεις που πήρε το ζευγάρι για την ανατροφή της κόρης τους. «Προσπαθούσα να τις δώσω κάποιες βάσεις για εμάς, για την έκθεση που μπορεί να έχουν οι γονείς της» συμπλήρωσε.

Η Μαρία Κορινθίου όμως, δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά. Έχει λανσάρει τη δική της κολεξιόν με ρούχα, ενώ είναι υπεύθυνη και για το νέο περιοδικό «ART me» που θα έχει να κάνει με πολιτιστικό περιεχόμενο. «Για εμάς είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, γιατί θα είναι και έντυπο, αλλά και digital» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις