Στο Survivor, «Μαχητές» και «Διάσημοι» διεκδικούν το έπαθλο Επικοινωνίας, το οποίο οι περισσότεροι από τους παίκτες θεωρούν πολύ σημαντικό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το κερδίσουν.

Ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Τρίτης, ενημέρωσε την μπλε ομάδα, ότι εκείνοι διεκδικούν το έπαθλο των ηχογραφημένων μηνυμάτων, από φίλους και συντρόφους, τα οποία μάλιστα θα συνοδεύονται από φωτογραφία.

Απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε, ότι είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, τη ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση, αν ο σύντροφός της έχει καλή φωνή. Η παίκτρια με τη σειρά της απάντησε:

«Δεν ξέρω Γιώργο μου εσύ θα μου πεις», ενώ σε σχετική ερώτηση η ίδια παραδέχθηκε, ότι ο Χρήστος Δάντης της τραγουδά κάποιες φορές, με τον παρουσιαστή να ρωτά: «Θα ακούσουμε κανένα ρεφρενάκι; Γι αυτό σε ρωτάω». Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε χαμογελώντας: «Μπορεί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ετοιμάσει. Ξέρω ομως, ότι μου λείπει πάρα πολύ και ξέρω ότι έχω χάσει τα πατήματά μου. Έχω χάσει ένα μεγάλο στήριγμα της ζωής μου.

Θα κρατήσω τα δάκρυά μου γιατί σίγουρα θα είναι πολλά το βράδυ. Άλλο να στείλει ένα μήνυμα και άλλο να ακούσεις τη φωνή του».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις