Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε αρχικά για τη σχέση της με τα παιδιά της.

«Κατά κάποιον τρόπο, τα παιδιά μου με έσωσαν. Με όλες τις έννοιες. Με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου στην εφηβεία με είδαν ανταγωνιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι εννοεί, δίνοντας ένα παράδειγμα με την κόρη της. «Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε “ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια;”. Όταν η κόρη μου, μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα “τι να με κάνει εμένα τη γριά; Εσένα θέλει”. Στον γιο μου έλεγα πάντα να φέρεται στα κορίτσια, όπως θα ήθελε εκείνος να φέρονται τα αγόρια στις αδερφές του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε ερωτευμένη. «Είμαι ερωτευμένη, ερωτευμένη με τη ζωή πρώτα, που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο, με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου “το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα και συντροφικότητα”. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώνεις ως μαμά στα παιδιά σου ότι είσαι ερωτευμένη. Τα δικά μου τα παιδιά όμως, είναι γενναία», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως η απόφασή της να μην προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολη και συχνά σκέφτεται να πειράξει κάτι στο πρόσωπό της.

«Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν το κρύβω πως συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω όμως, και στον κόσμο και στον εαυτό μου να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα, που απαιτούνται για τη δουλειά μου. Δεν θέλω να γίνω μια μάσκα», εξήγησε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις