Βίκυ Λέανδρος: Η διάσημη τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και το γεγονός ότι εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Για την αρχή της καριέρας της και για τη συμμετοχή της στη “Eurovision”, είπε χαρακτηριστικά, «Μου έχει μείνει η πρώτη Eurovision, που για μένα ήταν η πρώτη μου απογοήτευση που δεν βγήκα πρώτη, ήμουν μικρούλα, βγήκα τέταρτη».

Στο πιο σημαντικό σημείο της καριέρας της, η ίδια αποφάσισε να κάνει πίσω για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Για την απόφαση αυτή, η Βίκυ Λέανδρος είπε, «Δεν μου ήρθε δύσκολο, αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά τα παιδιά μου. Πώς να μην είσαι με τα μωρά να τα μεγαλώσεις εσύ ως μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για μένα. Την άφησαν την καριέρα, και δεν φοβόμουν αν θα ξαναέχω επιτυχία σε δέκα χρόνια. Είπα “Θα δω”. Και έτσι ήρθε μετά από δέκα χρόνια».

Για τον έρωτα και τον γάμο, η Βίκυ Λέανδρος σχολίασε: «Ήταν καθοριστικός ο ρόλος του έρωτα στη ζωή μου. Η δημοσιότητα δεν βοήθησε στην προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ, ήμουν πάντα ανεξάρτητη και ήθελα να μείνω. Όταν όμως θες παιδιά νομίζω είναι αναγκαίο να παντρευτείς, να έχουν τα παιδιά μια μητέρα, μια οικογένεια. Αλλιώς νομίζω μπορούμε άνετα να συζήσουμε. Δεν ξέρω αν έχω βρει τη χρυσή τομή εγώ. Από τη μία μεριά ήταν πάντα η καριέρα αλλά έφτιαξα και την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι έντονη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις