Ιωάννα Τούνη: Μια μεγάλη απώλεια βιώνει η επιχειρηματίας.

Ο θάνατος της αγαπημένης της μητέρας από καρκίνο της κόστισε πολύ. Η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της μαμάς της ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε μετακομίσει προσωρινά στο πατρικό της σπίτι, ώστε να βοηθάει τη μητέρα της και να είναι κοντά της.

Δυστυχώς η γυναίκα πολύ νέα σε ηλικία, έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Η Ιωάννα μιλούσε πολύ συχνά για τη μητέρα της, Τάνια Τούνη και πόσο την έχει στηρίξει στη ζωή της.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες» είχε πει πριν μερικούς μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη. Παράλληλα, πάνω στο βίντεο έγραφε: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα Story μου».

Η Ιωάννα είχε περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια με την απουσία του πατέρα της και είχε μιλήσεις για τα συναισθήματ’α της απέναντι του και τον θυμό που έφυγε από τη ζωή χωρίς να της ζητήσει συγγνώμη.

«Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου.

Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει» είχε καταθέσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η μητέρα της ήταν πάντα δίπλα της και μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήταν δε πολύ υποστηρικτική στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο της κόρης της. Όπως είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη τότε: «Όταν είδε το βίντεο η μαμά μου, συμπεριφέρθηκε ως μαμά. Δεν μπορώ να διανοηθώ σε πόσο χειρότερη θέση θα βρισκόμουν, αν μου γυρνούσε την πλάτη και μου έλεγε ότι την έχω ρεζιλέψει. Είναι δίπλα μου και συνεχίζει να είναι».

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Έχει δίπλα της από την πρώτη στιγμή τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις