Συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, μίλησε για τα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι μαζί μου ούτε η κόρη μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι στο Παρίσι εκείνες τις ημέρες και δεν θα είναι κανείς μαζί μου», είπε αρχικά κι έπειτα, θυμήθηκε τα πιο συγκινητικά γενέθλια που έχει ζήσει.

«Τα πιο συγκινητικά γενέθλια ήταν τα τελευταία της μαμάς μου, πριν από δύο χρόνια. Τότε, δεν ήξερα ότι θα είναι τα τελευταία. Κάθε στιγμή, πρέπει να τη ζούμε με ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχω τύψεις, όταν φύγει η μητέρα μου και πρέπει να το δεχτώ. Αισθάνομαι πολύ ωραία, γιατί παρόλο που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου κι ακόμα δεν έχει φύγει καθόλου ο πόνος της απώλειάς της, αισθάνομαι καλά για το ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις διαφορετικά», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Όσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η ηθοποιός δήλωσε: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Εμείς οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ; Όχι Ακόμα κι όταν ήρθαν τα μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς. Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει πάλι από πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα, γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες, μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις