Γιάννης Φέρτης: Παρέμβαση στην εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία δήλωσε πως ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

Νωρίτερα, η Κάκια Ιγερινού, με ανάρτησή της, γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο Γιάννης Φέρτης ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα υγείας του, σαν μια προσπάθεια συμπαράστασης σε όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις